Terug

Volg Hart van Nederland

Agent onwel na contact met onbekende stof in Arnhem

Agent onwel na contact met onbekende stof in Arnhem

112

23 mrt 2022, 11:51

In Arnhem is woensdagochtend een agent zwaargewond overgebracht na contact met een onbekende stof. De hulpdiensten werden groots opgeroepen voor het incident. De agent raakte onwel en zou mogelijk gereanimeerd zijn, meldt een correspondent ter plaatse.

In de woning waar de agent in aanraking kwam met de onbekende stof, werd een overleden persoon aangetroffen. Dat meldt de politie via Twitter. Vanwege de aanwezige stof zijn een aantal naastgelegen woningen voor de zekerheid ontruimd.

Veel brandweer-eenheden, meerdere ambulances en de politie werden rond 09:35 uur met spoed opgeroepen voor een incident met een gevaarlijke stof. Ook de traumahelikopter kwam ter plaatse. De hulpdiensten hebben opgeschaald naar Grip 1, zodat er beter samengewerkt kon worden.

Mogelijk gereanimeerd

Het incident gebeurde aan de Fruithoeve in Arnhem. De agent zou onwel zijn geraakt door aanraking met een onbekende stof. Hij ligt inmiddels in stabiele toestand in het ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden goed, aldus de politie.. Volgens buurtbewoners zou de agent ook gereanimeerd zijn, maar de politie wil dat nog niet bevestigen.

De politie meldt op Twitter dat er onderzoek wordt gedaan naar de stof. De stof is in de woning aangetroffen. De hulpdiensten zouden langere tijd nodig hebben voor onderzoek en werkzaamheden.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.