Terug

Volg Hart van Nederland

Agent belaagd door tientallen mensen in Emmen

Agent belaagd door tientallen mensen in Emmen

112

10 okt 2022, 13:39

Een politieagent is zondagmiddag in Emmen (Drenthe) bedreigd en belaagd door tientallen mensen, meldt de politie maandag. De agent ging af op een melding van een zogenoemde scootermeeting die voor overlast zorgde in de buurt van de Huygensstraat. De agent heeft aangifte gedaan.

Op de Huygensstraat, waar de agent een grote groep mensen aantrof, werd hij ingesloten door aanwezigen toen hij in gesprek was met een 20-jarige bestuurder die geen rijbewijs had en reed op een motorscooter zonder kentekenplaat. De agent werd geduwd en belaagd, aldus de politie. Hierbij liep hij letsel op aan zijn rug en hand. De agent hoefde niet behandeld te worden aan zijn verwondingen.

Bestuurder gevlucht

De bestuurder zonder rijbewijs ontkwam in de commotie, aldus de politie. Zijn gegevens zijn wel bekend.

Volgens de politie kwamen de mensen uit de groep uit verschillende delen van Noord-Nederland, waaronder Groningen.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.