Terug

Volg Hart van Nederland

Aalsmeerder (24) aangehouden voor dodelijke schietpartij op parkeerplaats voetbalclub

Aalsmeerder (24) aangehouden voor dodelijke schietpartij op parkeerplaats voetbalclub

112

2 apr 2022, 12:41

De politie heeft een 24-jarige Aalsmeerder aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de schietpartij op een parkeerplaats bij het Leenderbos in Hoofddorp. Daarbij kwam een 20-jarige man uit Aalsmeer om het leven.

De verdachte zit vast voor onderzoek en zit in volledige beperkingen. Nieuwe aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Meerdere schoten

Vrijdagochtend rond 12:00 uur kwam een melding binnen bij de politie van een schietpartij op een parkeerplaats in Hoofddorp. Omstanders hoorden meerdere schoten. Op locatie trof de politie een zwaargewonde man aan. Hulpdiensten probeerden het slachtoffer te redden, maar hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Er werd direct onderzoek gedaan en in de omgeving gezocht naar verdachten. Hierbij is ook een helikopter ingezet en er is gezocht met politiehonden. De politie heeft geen verdachten aangetroffen.

Camerabeelden

Tijdens het onderzoek is al gesproken met een aantal getuigen, maar de politie is op zoek naar meer getuigen en camerabeelden. Getuigen die rond het middaguur getuige zijn geweest van de schietpartij kunnen zich melden bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Ook mensen met een camera in de buurt die beelden hebben van mogelijke betrokkenen worden verzocht zich bij de politie te melden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.