Terug

Volg Hart van Nederland

Man (20) doodgeschoten op parkeerplaats voetbalclub Hoofddorp

112

1 apr 2022, 14:33

In Hoofddorp is vrijdagmiddag een 20-jarige man uit Aalsmeer overleden bij een schietincident, zo bevestigt de politiewoordvoerder. Rond het middaguur kreeg de politie een melding binnen van een schietpartij op een parkeerplaats in de buurt van het Leenderbos. Bij aankomst is eerste hulp verleend maar hulp mocht niet meer baten.

De parkeerplaats waar de schietpartij plaatsvond is afgezet door de politie. De recherche doet op dit moment sporenonderzoek. Ook cirkelde enige tijd een helikopter boven het plaats delict.

"Ik hoorde een paar knallen, ik dacht eerst dat het vuurwerk was", vertelt een ooggetuige aan Hart van Nederland. "Toen zag ik een auto heel hard wegrijden. Er lag iets in het water, maar op dat moment kon ik niet zien dat het een persoon was. Omstanders hebben hem uit het water getrokken."

Verdachten nog voortvluchtig

In een burgernetmelding die is uitgestuurd wordt opgeroepen uit te kijken naar twee verdachten in een zwarte Volkswagen, een Polo of een Golf. Waarschijnlijk zijn de verdachten licht getint en droeg één van de twee een petje. De andere verdachte is tussen de twintig en dertig jaar oud en droeg een zwarte Northface jas.

De politie laat weten op zoek te zijn naar mensen die in de buurt van het Leenderbos of de wijk Overbos iets verdacht hebben gezien wat te maken zou kunnen hebben met de schietpartij. "Mensen die camerabeelden of dashcams hebben roepen we op zich te melden", zo laat de woordvoerder weten.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.