Terug

Volg Hart van Nederland

34-jarige Rotterdammer aangehouden voor schietpartij in café

112

26 feb 2023, 18:56

De politie heeft zondagmiddag een 34-jarige man in een woning in Rotterdam-Zuid aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zaterdagavond twee mannen te hebben neergeschoten in een café aan de Maashaven Oostzijde in de wijk Feijenoord. Beide slachtoffers werden naar het ziekenhuis vervoerd, een van hen raakte zwaargewond.

Mensen in de kroeg konden zaterdagavond na het schietincident de verdachte vastpakken en het wapen van hem afpakken. De man rende uit het café en vluchtte. De politie wist hem uiteindelijk op te sporen na het horen van getuigen, het bekijken van camerabeelden, een oproep in de media en een buurtonderzoek.

Veel zwaailichten op straat na het schietincident:

Veel zwaailichten op straat na schietpartij in kroeg Rotterdam
0:27
Veel zwaailichten op straat na schietpartij in kroeg Rotterdam

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.