Terug

Volg Hart van Nederland

Schietpartij in café Rotterdam, helden pakken wapen dader af

112

26 feb 2023, 08:34

In een café aan de Maashaven Oostzijde in Rotterdam is zaterdagavond een schietpartij geweest. Twee mannen zijn gewond geraakt. De politie roemt de 'helden' die het wapen van de dader hebben afgepakt.

Volgens een woordvoerster van de politie gebeurde het schietincident in de wijk Feijenoord rond 20.30 uur en zijn beide slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht. Een van de mannen verkeert in kritieke toestand, aldus de politie.

Veel zwaailichten op straat na het schietincident:

Veel zwaailichten op straat na schietpartij in kroeg Rotterdam
0:27
Veel zwaailichten op straat na schietpartij in kroeg Rotterdam

Aanwezigen in de kroeg hebben de dader het wapen waarmee hij schoot ontnomen. "Dat was heel heldhaftig", zegt de woordvoerster. De verdachte is daarna weggerend en de politie heeft hem nog niet gevonden.

De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd.

ANP/Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.