Terug

Volg Hart van Nederland

13-jarige jongen raakt deel hand kwijt na afsteken illegaal vuurwerk

112

26 dec 2022, 18:00

Een 13-jarige jongen uit Enschede is gisteren ernstig gewond geraakt bij het afsteken vuurwerk in een park.

In het Blijesteinpark in de Overijsselse stad stak de jongen het vuurwerk dat hij vermoedelijk had gevonden samen met een vriendje af, dat meldt RTV Oost.

Meerdere omstanders waren getuige van het ongeluk, dat gebeurde met een luide knal. De jongen is overgebracht naar het ziekenhuis en is zwaargewond. Het ongeluk heeft ervoor gezorgd dat het slachtoffer meerdere vingers zal moeten missen.

Illegaal vuurwerk

Waarschijnlijk gaat het om het afsteken van een zogenoemde cobra, dat is illegaal vuurwerk. Waarom het afsteken misging, is vooralsnog onbekend en wordt onderzocht door de politie.

Bovenstaande reportage was eerder dit jaar te zien bij HLF8

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.