Terug

Volg Hart van Nederland

'Marks of pride and beauty': mooi met littekens

'Marks of pride and beauty': mooi met littekens

nieuws

18 mrt 2018, 22:59

Het leven van Mirte Sonntag uit Roermond veranderde elf jaar geleden van de ene op de andere dag. Bij een brand liep ze ernstige derdegraads brandwonden op, op 60% van haar lichaam. Ze lag drie maanden in coma, maar wonder boven wonder overleefde ze. "Ik ging door een diep dal. Had heel veel verdriet en ik was mezelf helemaal kwijt. Ik moest zoeken naar mijn nieuwe ik. Toen heb ik de moed verzameld om mij te laten fotograferen. Ik werd heel mooi in beeld gebracht door fotograaf Jan van Beijnhem en ik bloeide helemaal op." Dat gevoel gunnen Mirte en Jan alle mensen met littekens dus besloot Jan dat er een fotoboek moest komen, dat de naam 'Marks of pride and beauty' zal krijgen. Maar om het boek daadwerkelijk te realiseren is veel geld nodig. Jan is dan ook een crowdfoundactie gestart.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.