Terug

Volg Hart van Nederland

Man (39) uit Velp aangehouden voor bedreigen premier Rutte

Man (39) uit Velp aangehouden voor bedreigen premier Rutte

112

22 dec 2020, 17:41

De politie heeft een 39-jarige man uit Velp aangehouden voor het bedreigen van premier Mark Rutte en het beledigen van agenten. De verdachte zou de bedreigingen begin december op sociale media hebben geuit nadat de politie in Nunspeet aanhoudingen had verricht bij een betoging tegen de mondkapjesplicht. Lees meer: Man (34) belt naar Tweede Kamer en bedreigt premier Rutte De politie begon een onderzoek nadat Rutte aangifte had gedaan. Dat leidde maandag tot de aanhouding van de man uit Velp. De man is verhoord en daarna vrijgelaten. Vorige week hield de politie een 34-jarige inwoner van Zutphen aan voor het bedreigen van Rutte. Deze man had naar de Tweede Kamer gebeld om de premier te bedreigen. ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.