Terug

Volg Hart van Nederland

Man uit Almelo gewond door explosie bij zijn huis

Man uit Almelo gewond door explosie bij zijn huis

112

5 dec 2020, 12:04

Een 27-jarige man uit Almelo is zaterdagmorgen vroeg gewond geraakt door een explosie. Ook raakte zijn huis door de ontploffing beschadigd. De man werd rond 04.45 uur wakker van een sissend geluid. Kort daarop volgde een harde knal en sprong het glas uit de ramen van zijn slaapkamer. De man raakte hierdoor gewond.

Ramen van woning ontzet

De ramen van de slaapkamer waren ontzet en ook constateerde de politie dat er een gat was geslagen in de dakgoot die zich onder het raam bevond. Een voor het huis geparkeerde auto raakte beschadigd door stukken dakgoot. De bewoner heeft aangifte gedaan. De politie heeft onmiddellijk een onderzoek gestart. De woning is afgezet. Op dit moment wordt er een buurtonderzoek gehouden. Beeld: SPS Media ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.