Terug

Volg Hart van Nederland

Man aangehouden na vervoeren van 150 kilo illegaal vuurwerk met kind op achterbank

Man aangehouden na vervoeren van 150 kilo illegaal vuurwerk met kind op achterbank

112

12 dec 2020, 17:46

De politie heeft zaterdag een man aangehouden die 150 kilo zwaar illegaal vuurwerk in zijn auto had liggen. Zijn 3-jarige kind zat ook in de auto. De politie kon de man aanhouden toen hij op de A2 bij Zaltbommel reed. De politie vermoedde dat de 34-jarige verdachte meer vuurwerk in zijn bezit moest hebben. Rechercheurs vonden even later in de Gelderse plaats Gellicum 4500 kilo vuurwerk in een zeecontainer. Een gespecialiseerd bedrijf is bezig met het vernietigen van het vuurwerk. Lees ook: Jongen (17) slaapt boven op partij zwaar illegaal vuurwerk Meerdere aanhoudingen en inbeslagnames worden door de politie niet uitgesloten. Er wordt onderzoek gedaan. Foto: Politie Rotterdam

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.