Terug

Volg Hart van Nederland

Man komt om het leven bij felle woningbrand in Zeeland

112

31 dec 2020, 10:27

Bij een uitslaande woningbrand in het Zeeuwse dorp Zonnemaire is in de nacht van woensdag op donderdag een man overleden. Het is vermoedelijk de bewoner van het huis, meldt de politie. Het huis van de buren liep ook flink wat schade op. De brand in de woning aan de Beatrixstraat begon rond 03.45 uur. De woning stond volgens de brandweer geheel in brand.Om het huis van de buren te redden werden er meer materiaal naar de straat gestuurd om de vlammen te bedwingen. Er kwamen twee tankautospuiten, een hoogwerker en een waterwagen ter plaatse om de brand te bestrijden. Op het raam van de woning is er met rode tape een pentagram en de cijferreeks '666' gemaakt. Het symbool en de cijferreeks worden vaak in verband gebracht met het Satanisme.

Onbewoonbaar

Rond 04.40 uur meldde de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) dat de woning waarin de brand uitbrak op dat moment volledig in brand stond. De brand woedde op dat moment ook al bij de buren. Een half uur later kon de officier van dienst het sein 'brand meester' geven en was het gevaar voor uitbreiding naar nog meer woningen geweken. Het huis van de buren is ook onbewoonbaar geworden door de brand. Het was enige tijd onduidelijk of er nog mensen in de woning waren toen de brand uitbrak. Hoe de brand is ontstaan, is overigens nog niet duidelijk. Beeld: Provicom

Hart van Nederland is nu ook elke ochtend op tv! Van 6.30 tot 10.00 uur praten we je op SBS6 bij over het laatste nieuws uit Nederland en krijg je het laatste Shownieuws. In het weekend zijn we er van 7.00 tot 10.00 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.