Terug

Volg Hart van Nederland

Familiedrama in woning Duizel: man (55) doodgestoken door broer (50)

Familiedrama in woning Duizel: man (55) doodgestoken door broer (50)

112

1 dec 2020, 06:28

In een huis in het Brabantse dorp Duizel is maandagavond een 55-jarige man doodgestoken. Zijn broer (50) is als verdachte aangehouden. Rond 19.50 uur kwam een melding binnen van een steekpartij aan de Hoek. Toegesnelde agenten troffen een van de bewoners zwaargewond aan. Hij was neergestoken en bezweek later aan zijn verwondingen.

Vader ongedeerd

Het bleek om een familiedrama te gaan: een andere bewoner - de broer van het slachtoffer die daar ook woonde - werd door de politie aangehouden als verdachte. Ook de 85-jarige vader van de twee woont in het huis en was aanwezig. Hij bleef ongedeerd. Bekijk video: Erehaag voor juf Gea (48) die omkwam bij gezinsdrama Made Wat de aanleiding voor de steekpartij is, is niet bekend. De politie kan in verband met het onderzoek geen verdere informatie geven. Tekst: Redactie/ANP Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.