Terug

Volg Hart van Nederland

Man probeert zichzelf in brand te steken bij stadhuis in Nijkerk

Man probeert zichzelf in brand te steken bij stadhuis in Nijkerk

112

7 dec 2020, 13:59

Een man heeft maandagmiddag geprobeerd om zichzelf in brand te steken voor het stadhuis in het Gelderse Nijkerk. Medewerkers konden op tijd ingrijpen. Volgens een politiewoordvoerster overgoot de man zich met benzine, maar voor hij zichzelf kon aansteken grepen medewerkers van het stadhuis in. Ambulancemedewerkers hebben de man nagekeken. Hij is daarna overgedragen aan een hulpinstantie, maar om wat voor organisatie het gaat wil de zegsvrouw vanwege privacyredenen niet kwijt. Ook wie de man is en wat de reden voor zijn actie was, kon de politie niet zeggen. De man wordt vooralsnog niet aangehouden.

Eerder incident

In maart van dit jaar was er ook al een incident op het stadhuis aan de Kolkstraat. Toen reed een automobilist door de gevel. De 50-jarige bestuurder kreeg een celstraf opgelegd. De twee incidenten hebben volgens de politie niets met elkaar te maken. Lees ook: Auto rijdt gemeentehuis Nijkerk binnen, bestuurder gewond Tekst: Redactie/ANP Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.