Terug

Volg Hart van Nederland

Lenny en zijn ridderschip weer thuis in Alkmaar

Lenny en zijn ridderschip weer thuis in Alkmaar

nieuws

8 sep 2017, 18:55

Hij heeft twintig jaar geklust aan zijn ridderschip 't Vlotbrug en is de afgelopen tien jaar onderweg geweest door Europa. Lenny Vries, zijn vriendin Christel, hun minipaardje en het drijvende museum zijn sinds eergisteren weer terug waar het allemaal begon: in Alkmaar. "Alleen mijn grote, zwarte ridderpaard is er helaas niet meer bij. Die is een jaar geleden overleden", licht Lenny toe. Ze liggen middenin de binnenstad en er komt inmiddels al weer veel bezoek langs op de boot. "De hele boot is te bezichtigen, alles is in middeleeuwse sfeer. Behalve onze eigen woning, die zit ook op de boot, maar daar mocht ik van mijn vriendin geen middeleeuws interieur maken. Dan wilde ze niet mee op de boot, dus ik moest een compromis sluiten", legt hij uit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.