Terug

Volg Hart van Nederland

Kwart Nederlanders heeft erotische dromen over collega's

Kwart Nederlanders heeft erotische dromen over collega's

nieuws

21 mrt 2018, 16:07

Een kwart van alle Nederlanders heeft weleens erotische dromen over een collega of leidinggevende. Dat blijkt uit onderzoek van Acties.nl onder 1.068 werkende Nederlanders. Opvallend is dat mannen (31%) bijna dubbel zo vaak opwindende dromen hebben over hun collega's als vrouwen (18%). Waar het aantal bij mannen naarmate ze ouder worden juist afneemt, blijken juist vrouwen naar verloop van tijd juist vaker spannend dromen. Sommigen voegen de daad ook echt bij het woord. Zo blijkt uit het onderzoek dat een vijfde van de Nederlanders weleens naar bed is geweest met een collega.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.