Terug

Volg Hart van Nederland

Flinke knallen bij aanhouding verward persoon in Schijndel

Flinke knallen bij aanhouding verward persoon in Schijndel

112

15 dec 2020, 20:30

De politie is in groten getale uitgerukt naar een zorginstelling in het Brabantse Schijndel om een verwarde man aan te houden. Dat ging gepaard met enkele flinke knallen. Onder meer een arrestatieteam, een onderhandelaar en een politiehond kwamen naar de voormalige pastorie aan de Boschweg, waar nu woningen voor mensen met een verstandelijke beperking zijn.

Flitsgranaten

Volgens een woordvoerder van politie kwamen de knallen van zogenaamde flitsgranaten. Deze zijn door de agenten zijn ingezet 'om de patiënt te desoriënteren'. De man is aangehouden en wordt overgedragen aan zorgverleners. Niemand raakte gewond bij de actie. Voor de andere bewoners van het wooncomplex is slachtofferhulp beschikbaar. Beeld: TV Schijndel https://twitter.com/TVSchijndel/status/1338919122122498051

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.