Terug

Volg Hart van Nederland

KLM start onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag

KLM start onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag

nieuws

20 dec 2022, 13:09

KLM laat een onderzoek uitvoeren naar grensoverschrijdend gedrag binnen de organisatie, meldt Luchtvaartnieuws. Meerdere piloten maken melding van ernstig grensoverschrijdend gedrag door een mede-piloot, inmiddels een oud-medewerker van KLM.

De luchtvaartmaatschappij zegt "met ontzetting" kennis te hebben genomen van de meldingen. "Deze meldingen hebben zonder twijfel ook veel impact op alle collega’s. Grensoverschrijdend gedrag is in onze organisatie onacceptabel, in welke vorm dan ook", schrijft KLM in interne communicatie, ingezien door Luchtvaartnieuws.

Onderste steen boven

KLM stelt zorg te hebben gedragen voor de melders en biedt ondersteuning. Een extern onderzoeksbureau is gevraagd "de onderste steen boven te krijgen".

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.