Terug

Volg Hart van Nederland

Kerkklok beiert hotelgasten wakker

nieuws

12 mei 2018, 21:47

De klok van de hervormde kerk in Bruinisse klingelt zo luid, dat de gasten van Hotel Bru er slecht van kunnen slapen en regelmatig klachten in de recensies achterlaten vanwege de geluidsoverlast. Even een praatje maken bij de kerk in het centrum van Bruinisse zit er om 08:02, 12:02 en om 20:02 uur niet in. Na de klokslagen gaat de kerk namelijk ook nog eens drie minuten 'duiden' en dat is al een eeuwenoude traditie. Voor de hotelgasten is het vooral een vreselijk geklingel, waardoor je elkaar niet meer kunt verstaan. Het hotel legt standaard oordopjes op de nachtkastjes in de kamers van het hotel. Ze willen absoluut geen ruzie met de kerk, maar de irritatie wordt steeds groter. De kerk laat aan de plaatselijke krant PZC weten dat de klok niet zachter kan en dat de kerk er al veel langer staat dan het restaurant en het hotel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.