Terug

Volg Hart van Nederland

Kat Mars op Schiphol ontsnapt uit bench vlak voor vlucht naar Curaçao

Dieren

10 aug 2018, 22:45

Sandra Jeunhomme was er helemaal klaar voor. Ze zou een nieuwe start gaan maken op Curaçao, samen met haar twee katten Gum en Mars. Helaas ging haar avontuur slecht van start, want haar kat Mars raakte zoek op luchthaven Schiphol. Tijdens het inladen van het ruim van het vliegtuig naar Curaçao weet de rood-witte kater uit zijn bench te ontsnappen. In blinde paniek vlucht het dier daarna weg. Sandra werd tijdens het boarden op de hoogte gebracht van de vermissing, maar had toen geen tijd meer om nog naar haar huisdier opzoek te gaan. Met pijn in het hart is ze uiteindelijk met haar andere kat Gum alsnog in het vliegtuig gestapt, op weg naar Curaçao.

'Ik mis mijn grote vent'

Eenmaal aangekomen op het Antilliaanse eiland blijft nieuws over kat Mars uit. Daarom heeft Sandra een oproep gedaan in de hoop dat haar kat alsnog gevonden wordt. "Wie heeft Mars zien lopen op de luchthaven? Hij is vast doodsbang en erg schuw maar wellicht is hij wel te lokken met iets lekkers. Je wordt natuurlijk niet zomaar een kater van 7 kilo," schrijft ze in een bericht op Facebook. "Ik mis mijn grote vent." Beeld: Sandra Jeunhomme

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.