Terug

Volg Hart van Nederland

Jongen (17) slaapt boven op partij zwaar illegaal vuurwerk

Jongen (17) slaapt boven op partij zwaar illegaal vuurwerk

nieuws

12 dec 2020, 11:41

De politie heeft na een tip een partij zwaar illegaal vuurwerk ontdekt in een huis in Zierikzee. Opmerkelijk: de doos met 120 cobra's lag verborgen onder het bed van een 17-jarige jongen. Het vuurwerk is in beslag genomen. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de cobra's afgevoerd en vernietigd. De politie zegt dat de 17-jarige jongen nog verder wordt verhoord over de wonderlijke vondst onder zijn bed.

Meer vuurwerk in beslag genomen

Agenten hebben dit jaar al meer dan 100.000 kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen, zo werd eerder deze week bekend. Dat is meer dan in heel 2019, toen werd iets meer dan 61.000 kilo opgespoord. Lees ook: Dit jaar al meer illegaal vuurwerk gevonden dan in heel 2019

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.