Terug

Volg Hart van Nederland

Irritante bug op Instagram: gebruikers krijgen stories steeds opnieuw te zien

Irritante bug op Instagram: gebruikers krijgen stories steeds opnieuw te zien

nieuws

15 juni 2022, 10:26

Door een storing bij Instagram krijgen gebruikers van het socialmediaplatform steeds stories te zien die ze al hebben bekeken.

Het lijkt erop dat Instagram niet onthoudt welke stories je wel en niet hebt bekeken. Daardoor krijg je als je iemands verhaal sluit en daarna weer opent alle stories opnieuw te zien, in plaats van alleen de stories die je nog niet hebt gezien.

De problemen zijn in de loop van dinsdag ontstaan en zijn woensdagochtend nog altijd niet opgelost. Op social media doen meerdere mensen hun beklag over het probleem. "Instagram herkent niet dat ik stories heb gekeken dus elke keer opnieuw moet ik alles kijken", schrijft Lauryn op Twitter. En Diana is door de bug even klaar met stories kijken: "De zin is sinds gisterenavond hierdoor minder geworden, blijf steeds maar opnieuw zien."

Reactie Meta

Een woordvoerder van Meta, het moederbedrijf van Instagram, laat in een schriftelijke reactie aan The Verge dat "sommige mensen problemen hebben om toegang te krijgen tot Instagram Stories". Het bedrijf werkt aan een oplossing om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen en biedt haar excuses aan voor het ongemak.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.