Terug

Volg Hart van Nederland

'Vermiste Sal (49) uit Zutphen onder puin in Turkije gevonden'

nieuws

25 feb 2023, 19:33

De 49-jarige Sal Köse, die al weken vermist was na de aardbeving in Turkije, is onder het puin gevonden in Antakya, meldt De Stentor.

Iets minder dan twee weken geleden werd de zoektocht naar Sal uit Zutphen al gestaakt door de reddingswerkers. Toch bleef de familie hoop houden.

Hart van Nederland sprak op 8 februari met Sonja, Sals vrouw. Zij maakte zich heel veel zorgen over Sal, haar schoonvader Hamis en zwager Yilmaz, die allemaal in Turkije waren op het moment van de aardbeving.

Een paar dagen later werd duidelijk dat Hamis (83) en zijn zoon Yilmaz (53) de aardbeving niet hadden overleefd. Ook Hamis' vrouw Leyla (69) werd levenloos onder het puin gevonden.

Sal raakte op 6 februari vermist bij de aardbeving die in Turkije en Syrië nu al aan 50.000 mensen het leven heeft gekost. Reddingswerkers hebben meermaals naar hem gezocht, even was er hoop dat hij was gevonden. Er werden namelijk geluiden waargenomen onder het ingestorte gebouw in het Zuid-Turkse Antakya, die later ophielden.

Het is volgens Sonja niet duidelijk of de geluiden nou wel of niet van Sal afkomstig waren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.