Terug

Volg Hart van Nederland

Honderden reizigers vastzaten in Singapore door kapot KLM-vliegtuig weer naar huis

Honderden reizigers vastzaten in Singapore door kapot KLM-vliegtuig weer naar huis

nieuws

7 jan 2023, 07:55

De laatste van de vierhonderd in Singapore gestrande KLM-passagiers kunnen dit weekend weer naar huis. "Alle passagiers zijn inmiddels omgeboekt. Ze vliegen uiterlijk zondag weer terug", laat een woordvoerster van KLM weten na berichtgeving door De Telegraaf.

Woensdag kon een KLM-toestel in Singapore niet naar Nederland vertrekken. In verband met een technisch mankement werd de vlucht een dag uitgesteld. Vierhonderd passagiers moesten daardoor noodgedwongen in de Aziatische stadstaat overnachten.

Het ging voor een deel om vakantiegangers die terugkeerden uit Bali, want daar kwam het vliegtuig vandaan. Het toestel zou eigenlijk maar een korte stop in Singapore maken. Volgens KLM zijn de passagiers ondergebracht in hotels.

Vast

De reparatie van het vliegtuig nam echter meer tijd in beslag dan in eerste instantie gepland, waardoor iedereen nog wat langer in Singapore vastzat. "De veiligheid van passagiers en crew is niet in het geding geweest", benadrukt de zegsvrouw van KLM.

Het bewuste vliegtuig staat nog altijd in Singapore. Wanneer het toestel is gerepareerd en weer naar Amsterdam kan vertrekken is nu nog niet duidelijk.

ANP

Foto ter illustratie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.