Terug

Volg Hart van Nederland

Het leven van oudere transgenders in beeld

nieuws

24 mei 2018, 22:55

Voor transgenders van nu’is veel informatie voorhanden. Er zijn operaties mogelijk en als je op internet zoekt, dan zijn er veel geslaagde en gelukkige transgender-voorbeelden te vinden. Voor de oudere transgenders is hun levenspad vaak heel anders geweest. Vroeger bestond het woord transgender niet eens, laat staan dat mensen konden duiden wat het precies betekende. De levensverhalen van achttien transgenders op leeftijd zijn in een boek beschreven door Eveline van de Putte. Donderdag werd het boek 'Nieuwe Namen' in Rotterdam gepresenteerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.