Terug

Volg Hart van Nederland

Het is zo druk bij dit tankstation op weg naar skigebied dat alle benzine op is

Het is zo druk bij dit tankstation op weg naar skigebied dat alle benzine op is

nieuws

25 feb 2023, 11:35

De grote drukte op wegen naar de skigebieden leidt ook tot druktes bij de tankstations. Je bent absoluut niet de enige als je nog even je auto moet opladen of wil tanken. Adviesorganisatie KPMG adviseert om vóór Keulen al je auto op te laden, want net over de grens bij Arnhem kun je niet meer terecht.

"Alles is op. Ik heb geen diesel meer en ook geen benzine en dat nu al zo vroeg op de dag. Ik ben genoodzaakt om mijn tankstation met linten af te zetten", zegt een medewerker van een tankstation zaterdagochtend tegen Hart van Nederland. "Blijkbaar is het zo druk geweest, dat ik dus nu al dicht moet."

Bij het tankstation zijn nu geen auto's maar afzetlinten te zien:

Alles is op

Automobilisten die nog even wilden tanken, staan bij dit tankstation voor een dichte deur. "Oh echt, dat meen je niet. Dit is toch een grap? Helaas het is echt zo", vertelt een vrouw die net wilde tanken aan Hart van Nederland.

"Is er niets meer? Nou, dan gaan we in Duitsland ons geluk zoeken", vult een andere bestuurder aan.

De tankstationmedewerkster blijft er echter nuchter onder. "Ik heb dit al vaker meegemaakt en je kan er helaas niets aan doen. Het is gewoon echt heel druk geweest, er zit dus niets anders op."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.