Terug

Volg Hart van Nederland

PLUS waarschuwt voor verse pasta: bevat eigenlijk onveilige aspergemaaltijd

PLUS waarschuwt voor verse pasta: bevat eigenlijk onveilige aspergemaaltijd

Milieu en Gezondheid

21 apr 2022, 09:32

PLUS Supermarkt waarschuwt voor het product 'Pasta Siciliana Uit de keuken van Plus'. Het product bevat een aspergemaaltijd met ei erin verwerkt, meldt de supermarkt.

De fout is ontstaan doordat er in het productieproces iets mis ging. Voor mensen met een ei-allergie kan dit voor problemen zorgen, omdat er geen waarschuwing op de verpakking staat.

Het gaat om het volgende product: PLUS Pasta Siciliana 450 gram met streepjescode 8710624743550 en ten minste houdbaar tot 27 april 2022.

PLUS raadt mensen met een ei-allergie aan om de 'pasta' niet te eten en terug te brengen naar de winkel. Dan krijg je het aankoopbedrag terug.

Beeld: PLUS Retail/Pexels.com

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.