Terug

Volg Hart van Nederland

Jumbo roept rode kool met appel terug omdat er mogelijk glas in kan zitten

Jumbo roept rode kool met appel terug omdat er mogelijk glas in kan zitten

Milieu en Gezondheid

28 dec 2022, 20:32

De supermarktketen Jumbo heeft besloten om het eigen merk rode kool met appel terug te roepen vanwege het risico dat er stukjes glas in kunnen zitten. In een reactie betreurt de supermarktketen het feit dat er mogelijk glas in het eten kan zitten.

Het gaat dus om de Jumbo rode kool met appel blokjes (vriesvers) van 750 gram. Het product is houdbaar tot 30 november 2024 en heeft de EAN-code 8718452373161. Het product is verkocht van 2 december tot en met 28 december 2022.

Klanten die het product hebben gekocht, kunnen het terugbrengen naar de winkel en krijgen hun geld terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.