Terug

Volg Hart van Nederland

Jumbo in Mall of the Netherlands moet deuren sluiten om deze kleine snoeperds

Jumbo in Mall of the Netherlands moet deuren sluiten om deze kleine snoeperds

Milieu en Gezondheid

9 sep 2022, 20:56

De Jumbo in de Mall of the Netherlands in Leidschendam moet van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) voorlopig de deuren sluiten omdat er muizen rondsnuffelen. Wanneer de supermarkt weer open mag, hangt af van het resultaat van de openingsinspectie van de NVWA, meldt Omroep West. Het is niet de eerste keer dat het winkelcentrum in een adem wordt genoemd met ongedierte.

Een woordvoerder van de winkel vertelt aan de omroep dat ze op de hoogte zijn van het probleem en al diverse maatregelen hebben genomen, maar dat het dweilen met de kraan open is. "Omdat het ongedierte vanuit de algemene delen, zoals luchtbehandelingskanalen, het winkelcentrum binnenkomt, wordt de Jumbo steeds opnieuw geconfronteerd met ongedierte vanuit het winkelcentrum."

Er is hierover al enige tijd contact met de Mall of the Netherlands, en de woordvoerder verwacht dat het beheer daarvan "haar verantwoordelijkheid neemt om dit probleem definitief te verhelpen voor alle ondernemers in het winkelcentrum".

Rat dineert bij Mr. Greek

Want de Jumbo is niet de enige winkel in de Mall die te kampen heeft met ongedierte. In juli maakte een bezoeker van Mr. Greek, ook gevestigd in de Mall of the Netherlands, een filmpje van een rat die aan zijn dagelijkse portie vitamientjes probeerde te komen in de bak met sla in de vitrine. "Zodra het incident onder onze aandacht kwam, hebben wij meteen actie ondernomen door deze ondernemer de hygiëne en afsluitbaarheid van etenswaren te laten verbeteren", zei een woordvoerder van het winkelcentrum destijds.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.