Terug

Volg Hart van Nederland

Rat eet buikje rond in slabak van Grieks restaurant in Leidschendam: 'Echt ranzig'

Rat eet buikje rond in slabak van Grieks restaurant in Leidschendam: 'Echt ranzig'

nieuws

12 juli 2022, 09:58

Trek in een broodje gyros? Na het zien van deze beelden smeer je liever je eigen brood. Het filmpje, dat is opgenomen in het winkelcentrum Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam, wordt de afgelopen dagen veel gedeeld op social media.

Mensen reageren verbolgen onder de video. De reacties variëren van "Ik ga hier dus nooit meer heen" tot "Dit is echt heel erg ranzig". Maar niet iedereen heeft gelijk zijn oordeel klaar. "Ik heb zeven jaar gewerkt bij een restaurant en dit komt bij veel meer restaurants voor hoor. Ratten en muizen kunnen overal komen."

Het is niet bekend wanneer de beelden zijn opgenomen en of er direct actie is ondernomen om het knaagdier uit de bak te verwijderen.

Aan het werk gezet

De eigenaar van het restaurant Mr. Greek was niet beschikbaar voor commentaar. Volgens AD heeft de Mall of the Netherlands, het winkelcentrum waar het afhaalrestaurant is gevestigd, het betreffende restaurant inmiddels aan het werk gezet.

"Zodra het incident onder onze aandacht kwam, hebben wij meteen actie ondernomen door deze ondernemer de hygiëne en afsluitbaarheid van etenswaren te laten verbeteren", zegt een woordvoerder van het winkelcentrum.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.