Terug

Volg Hart van Nederland

Voorlopig nog geen winters weer in aantocht, ook volgende week opnieuw zacht

nieuws

7 jan 2023, 10:24

De warme wintertemperaturen houden ook komende week weer aan. Normaal gesproken liggen de temperaturen in deze periode van het jaar rond het vriespunt, maar de komende dagen gaan we weer de dubbele cijfers in. Dat meldt Weer.nl.

Het is warm voor de tijd van het jaar, en dat terwijl de wind aan zee heel krachtig is. Windkracht 6 is net zoals vorige week tijdens de jaarwisseling aan de orde.

Het blijft voorlopig ook regenen in het land, al valt de neerslag vooral 's nachts. Overdag kan zo nu en dan de zon nog tevoorschijn komen. In de loop van het weekend is er ook kans op zware onweersbuien.

Onweersbuien

Anders dan vorige week, wordt er de komende dagen veel neerslag verwacht. Lokaal kan er tot wel 15 millimeter aan neerslag vallen en dus kan de regenjas weer uit de kast worden gehaald.

In de nacht naar maandag trekken flinke buien over het land. Daarbij is er ook kans op onweer. Volgens de huidige berekeningen kan meer dan 15 millimeter naar beneden komen. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.