Terug

Volg Hart van Nederland

Fries platenpaleis sluit de deuren

Fries platenpaleis sluit de deuren

nieuws

4 dec 2017, 10:03

“Heb je het al gehoord? Een plaat van poort.” Oudere Friezen kennen deze reclameslogan van muziekzaak Poortmusic nog wel. Na 93 jaar sluit de zelfverklaarde oudste muziekzaak van Nederland eind deze maand de deuren. In tegenstelling tot andere vertrekkende winkeliers in de straat is het de zussen Jeannette & Sophie en hun broer Hans gelukt hun pand aan de Voorstreek te verkopen. "Zo’n kans krijgen we niet meer. Maar natuurlijk gaan we dit werk wel missen. Onze klanten zijn in shock!." Poortmusic fungeerde tevens als een soort sociaal ontmoetingspunt waar veel muziekliefhebbers elkaar troffen. De zussen weten dan ook alles van hun klanten: "Zelfs als de goudvis dood is, komen mensen ons dat vertellen.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.