Terug

Volg Hart van Nederland

Fietsster (69) overleden na aanrijding in Gennep, verdachte aangehouden

Fietsster (69) overleden na aanrijding in Gennep, verdachte aangehouden

112

9 dec 2020, 20:10

De 69-jarige fietsster die woensdagochtend in haar woonplaats Gennep werd aangereden is overleden aan haar verwondingen. De bestuurder reed na de botsing door. 's Avonds is een 34-jarige vrouw uit Gennep aangehouden. Het ongeluk gebeurde rond 11.00 uur op de Brugstraat in het Limburgse dorp. De vrouw werd op haar fiets aangereden door een personenauto. De automobilist liet de fietsster aan haar lot over en ging er vandoor richting de Brabantweg. Het slachtoffer werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar bezweek later. Lees ook: Bianca (24) werd geschept door een auto en onder het bloed achtergelaten 's Avonds meldde de politie dat er een 34-jarige Gennepse is opgepakt. Zij zit vast op verdenking van betrokkenheid bij het ongeluk. Tekst: Redactie/ANP Beeld: SK Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.