Terug

Volg Hart van Nederland

Feestmaaltijd voor ouders van kerstkindjes in Tilburgs ziekenhuis

nieuws

25 dec 2019, 22:49

Bevallen op de dag voor kerst is niet zomaar iets. Om de kersverse kerstkindjes een extra warm welkom te geven, serveert geboortehuis FAM in Tilburg kerstdiners uit. Niet zomaar diners, maar maaltijden met alles erop en eraan, vers bereid door een professionele kok. Een van die kerstkindjes is Lobke, dochter van Valerie en Sander. De feestmaand december wordt zo nog drukker voor het gezien: hun oudste kind is jarig met Sinterklaas, Lobke dus met kerst en de kersverse vader? Die is van 1 januari.

Tijdens kerst bevallen

De kerstperiode is niet de meest favoriete bevallingsperiode, weet verpleegkundige Maudy van Poppel. ''Iedereen zegt dat ze met kerst niet willen bevallen, maar als ze dan zo'n baby in hun armen hebben en alles goed gegaan is dan is dat prima.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.