Terug

Volg Hart van Nederland

Extra corona-overleg in Catshuis zondag, mogelijk strengere maatregelen

Extra corona-overleg in Catshuis zondag, mogelijk strengere maatregelen

Milieu en Gezondheid

12 dec 2020, 11:16

Een groot deel van het kabinet komt zondag voor een extra corona-overleg bijeen in het Catshuis, laat een woordvoerder weten. Aanleiding daarvoor is het stijgende aantal besmettingen met het coronavirus de afgelopen week. Volg het laatste nieuws over het coronavirus in Nederland via ons liveblog. Bij het overleg zullen de meest bij de coronacrisis betrokken bewindspersonen aanwezig zijn. Ze zullen zich laten bijpraten door deskundigen zoals RIVM-directeur Jaap van Dissel. Ze zullen mogelijk strengere maatregelen bespreken om de verspreiding in te kunnen dammen. Volgens NOS is er naar verwachting aanstaande dinsdag opnieuw een persconferentie met premier Mark Rutte en coronaminister Hugo de Jonge. Het Catshuisberaad begint in de ochtend. ANP/Redactie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.