Terug

Volg Hart van Nederland

ZIEN: Blanka en Peter geven elkaar het jawoord bij eerste LLDL-huwelijk

Entertainment

17 juni 2023, 13:49

De bruidstaart kan aangesneden worden: het allereerste Lang Leve de Liefde-koppel gaf elkaar vrijdagmiddag het jawoord. Een jaar geleden ontmoetten Blanka Ristic en Peter van Hemert elkaar bij het SBS6-datingprogramma. Het bleek match made in heaven.

"Het is nu precies een jaar en een dag geleden dat ik daar de villa binnenliep. Toen ik hem daar met die big smile zag zitten op die barkruk, dacht ik: we gaan het in ieder geval leuk hebben. Ik vond die pretoogjes helemaal geweldig. Toen we op het bed gingen liggen, sloeg de vonk over", vertelt de bruid vrijdag aan Shownieuws.

Blanka en Peter zijn niet het enige stel dat een succesverhaal kent door Lang Leve de Liefde. In augustus kwam ook al de eerste LLDL-baby ter wereld. Xanegay en Melvin werden toen de trotse ouders van een zoon.

Shownieuws ging op kraamvisite bij de kersverse ouders. Zie hier de beelden:

Op babybezoek bij Lang Leve De Liefde-baby
1:04
Op babybezoek bij Lang Leve De Liefde-baby

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.