Terug

Volg Hart van Nederland

Zeldzaam veel pech voor Miljoenenjacht-kandidaat: bijna alle hoge prijzen eruit

Entertainment

14 apr 2024, 21:28

De laatste aflevering van Miljoenenjacht van dit seizoen kent geen enorm gelukkig einde. Kandidaat Harm kiest werkelijk alleen maar koffers met hoge bedragen. Achter elkaar gaan de grote prijzen eruit. Wat een "bummer", vindt Linda de Mol.

Harm kiest als tweede koffer voor nummer 12. Dit blijkt niet een hele goede keuze, want de 5 miljoen zit in deze koffer. Presentatrice Linda de Mol vindt het onvoorstelbaar dat dit elke keer gebeurt dit seizoen. Voor de 25 deelnemers in de zaal die dachten dat de 5 miljoen in die koffer zat, is het goed nieuws. Zij gaan naar huis met 4000 euro.

Naar de Mac

Harms pech houdt niet op. Hij vist alle hoge bedragen uit het spel: de 2 miljoen, een half miljoen, een ton, een halve ton, de 2,5 miljoen, de miljoen en 750.000. Harm haalt alleen bedragen uit het rechterrijtje. 'Exclusieve etentjes en sterrenrestaurants...vergeet het maar! dat wordt gewoon naar de Mac', twittert een kijker. Uiteindelijk accepteert Harm een bod van 43.000 euro. Nou, dan kan hij toch best wel van naar een sterrenrestaurant (of meer dan 8000 keer een Big Mac mee kopen).

Weduwe

De thuiswinnaar was een jaar geleden weduwe geworden. De vrouw was blij met de 43.000 euro, maar vroeg zich wel meteen af: "Hoeveel belasting moet ik daarover betalen?"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.