Terug

Volg Hart van Nederland

Woeste Hennie laat kijkers Mr. Frank Visser aan buis gekluisterd: 'Ik sla je voor je smoelwerk'

Entertainment

27 jan 2023, 13:50

Dat er bij het televisieprogramma Mr. Frank Doet Uitspraak verhitte discussies ontstaan, zijn we inmiddels wel gewend. Toch weet de woedende Hennie dit donderdagavond tot een nieuw hoogtepunt te brengen, waardoor zelfs de meest doorgewinterde kijker z'n ogen uitkijkt: "Je zal met zo'n vrouw getrouwd zijn."

"Mijn hele tuin verneukt. Kutwijf", "Ik sla je voor je smoelwerk", "Kop dicht". Zomaar een kleine greep uit de uitspraken van boze buurvrouw Hennie uit Arum. Ze doet mee aan het programma omdat ze haar buurvrouw Anja ervan beschuldigt dat zij een stuk van haar tuin heeft ingenomen. Daarbij eist Hennie recht van overpad over het erf van Anja.

Anja lijkt niet zo onder de indruk te zijn van de beschuldigingen en de scheldpartijen. Wel heeft ze op haar beurt weer kritiek op de tuin van Hennie en haar man Pieter, waar namelijk een half uitgehakte boom staat waar ze zich aan ergert.

De pot verwijt de ketel

Na nog wat scheldpartijen en een nog steeds boze Hennie die op de vuist dreigt te gaan met Anja, gaan Mr. Frank Visser en zijn deskundigen op onderzoek uit. En daaruit blijkt dat Hennie en haar gedienstige Pieter zélf gebruikmaken van grond dat niet van hen is. En dat is niet zomaar grond, maar ook nog eens grond van Anja.

Tijdens de uitspraak blijkt dat beide partijen grond van elkaar gebruiken. Daarom concludeert Mr. Frank Visser dat Hennie, Pieter en Anja de schutting moeten verzetten en dat ze de kosten daarvoor samen moeten betalen. Hennie laat direct weten dat ze dat niet gaat doen. Ook de boom moet weg en die kosten moeten ook worden gedeeld. Maar of het stel het allemaal nog veel uitmaakt, is de vraag. Ze gaan namelijk verhuizen.

Op Twitter raken kijkers niet uitgepraat over de uitzending en vooral de woeste Hennie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.