Terug

Volg Hart van Nederland

Virtuele personages treden op in Avastars, 304.000 mensen kijken naar eerste aflevering

Virtuele personages treden op in Avastars, 304.000 mensen kijken naar eerste aflevering

Entertainment

25 feb 2023, 12:15

Zeker 304.000 mensen keken vrijdagavond naar het nieuwe SBS6-programma Avastars. Op sociale media was het programma waarin virtuele personages optreden een groot van de avond trending.

"Ik kom net thuis van mijn werk en lees zo veel over #avastars dat ik wel erg benieuwd ben", schreef deze Twitteraar.

In Avastars treden virtuele personages op, gecreëerd door een danser en zanger. De duo's zorgen voor het geluid en de bewegingen van de door een computer geanimeerde artiest. De presentatie van het programma is in handen van Kalvijn en de jury bestaat uit Nicky Romero, Nick Schilder, Simon Keizer en Dan Karaty.

Bekijk hieronder de eerste aflevering:

Op Twitter waren mensen kritisch, maar kwamen ook enthousiaste reacties binnen.

Youtuber Kalvijn presenteerde vrijdagavond voor het eerst op televisie. De youtuber voelde zich best op zijn gemak.

"Ik vond het een voordeel, want als iemand naast je staat en je moet diegene interviewen en hij of zij kijkt raar, of je krijgt feedback, dan denk ik: misschien zeg ik wel iets geks. Maar nu was er niemand en kon ik in een soort gekke YouTubespace tegen een camera praten zonder reactie", zegt Kalvijn.

"Je had wel een paar honderd man publiek, maar die zaten verder weg. Dus eigenlijk was het misschien wel een zegen."

Glazen bol

Kalvijn: "Als je over tien jaar hierop terugkijkt, dan zeg je misschien ‘wat hebben we het toen moeilijk aangepakt’, want de technologie is dan vast heel anders. Niemand heeft een glazen bol, maar ik zou m’n geld er wel op inzetten."

In de podcast TV-Talk worden de leukste en opvallendste televisiemomenten besproken:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.