Terug

Volg Hart van Nederland

VIDEO: S10 vertrekt vanaf Schiphol naar Eurovisie Songfestival in Turijn

Entertainment

29 apr 2022, 10:48

Het Songfestival komt steeds dichterbij. Over twee weken, op 10 mei, gaat S10 ons land vertegenwoordigen op het jaarlijkse liedjesfestijn. Vrijdagochtend verzamelde ze zich met haar team op Schiphol. "Ik heb er enorm veel zin in" zegt ze vlak voor vertrek enthousiast tegen Shownieuws.

Het ziet er goed uit voor onze inzending; volgens de Bookmakers is S10 (uitgesproken als 'es-tien'), oftewel Stien den Hollander, met haar nummer 'De Diepte' goed voor een negende plaats. In de handbagage van de zangeres zitten onder andere allemaal 'geluksdingetjes': "Van allemaal mensen heb ik hele lieve dingen gekregen."

Eerste repetitie

S10 moet zaterdag al aan de bak tijdens haar eerste repetitie; dan ziet ons land voor het eerst hoe haar act er ongeveer uit komt te zien. Op 9 mei treedt ze op voor de vakjury.

Nederland mag met S10 tijdens de eerste halve finale het podium betreden. Het Eurovisie Songfestival met het thema 'The sound of beauty' vindt plaats in het gastland van de winnaar van vorig jaar: Italië. Van 10 tot 14 mei barst het liedjesfestival los in de Italiaanse stad Turijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.