Terug

Volg Hart van Nederland

Viaplay gooit abonnementsprijs wéér omhoog: dit gaat het kosten

Entertainment

22 apr 2024, 10:42

Viaplay gaat de prijs van het maandabonnement vanaf volgende maand weer verhogen. Dat schrijft de streamingdienst op haar website. De prijs gaat met twee euro omhoog.

Vanaf 22 mei gaan abonnees 17,99 euro per maand betalen voor de dienst. Nu is de maandprijs nog 15,99 euro.

Topdeal

De prijsverhoging komt daags na het nieuws dat de Formule 1 in Nederland ook de komende vijf te zien zal zijn bij Viaplay. De Zweedse streamingdienst zou daarvoor een topdeal hebben gesloten met het management van de Formule 1, zo meldde De Telegraaf.

Naar verluidt betaalt Viaplay zo'n 45 miljoen euro per jaar om de Formule 1-races te kunnen blijven uitzenden.

Talpa en Viaplay

Eerder deze maand werd bekend dat Talpa Network en Viaplay de handen ineen zouden slaan. De zender SBS9 veranderde in ViaplayTV. Kijkers krijgen een selectie van het sportaanbod voor de kiezen, waaronder Formule 1, darts en Engels en Duits voetbal.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.