Terug

Volg Hart van Nederland

Te land, ter zee en in de lucht maakt comeback op televisie

Entertainment

12 feb 2024, 13:20

Het programma Te land, ter zee en in de lucht maakt een comeback op televisie. RTL en EndemolShine Nederland werken momenteel aan nieuwe afleveringen, bevestigen woordvoerders van de zender en de producent. De laatste heeft de formatrechten van het programma in handen.

Aankomende zomer worden in de Efteling in eerste instantie vier afleveringen van het iconische programma gedraaid. Net als voorheen zullen deelnemers weer met een zelfgebouwd voertuig een parcours moeten afleggen. Potentiële kandidaten kunnen zich later deze week aanmelden.

Ruben Nicolai

Over de precieze invulling wordt later meer bekend. Wel is duidelijk dat Ruben Nicolai de serie gaat presenteren, zo maakte hij zondagavond zelf bekend in het RTL 4-programma Beste Kijkers.

Te land, ter zee en in de lucht werd eerder tientallen jaren gemaakt voor de toenmalige omroep TROS. Vorig jaar stond AVROTROS nog uitgebreid stil bij het 50-jarig jubileum van de show. Het spelprogramma liep van 1973 tot 2010 en was het langstlopende amusementsprogramma op de Nederlandse televisie.

Bovenaan dit artikel zie je de registratie van Red Bull Stalen Ros. In deze fietsrace op het water worden teams uitgedaagd om een originele fiets te ontwerpen, te bouwen en zo snel mogelijk het parcours over het water af te leggen.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.