Terug

Volg Hart van Nederland

Talentenjacht met Danny de Munk gaat door ondanks aangifte van verkrachting

Entertainment

15 juni 2022, 11:01

Talpa gaat ondanks het nieuws over de aangifte tegen Danny de Munk voorlopig door met de uitzendingen van de talentenjacht De Hollandse Nieuwe op SBS6. Dat meldt een woordvoerder. De Munk is momenteel als jurylid in De Hollandse Nieuwe te zien.

"We zijn op de hoogte van de berichtgeving en houden deze nauwlettend in de gaten. Vooralsnog heeft dit geen gevolgen voor de uitzendingen van De Hollandse Nieuwe", aldus de woordvoerder van Talpa.

Aangifte van verkrachting

Dinsdagavond meldde de Telegraaf dat er aangifte van verkrachting zou zijn gedaan tegen De Munk. Het slachtoffer is volgens de krant een vrouw die in 2007 en 2008 nauw met hem samenwerkte bij de musical Ciske de Rat.  De vrouw moest destijds naar eigen zeggen tegen haar wil seksuele handelingen doen bij De Munk. Ze zou op 27 mei aangifte hebben gedaan wegens verkrachting. De zedenpolitie doet momenteel onderzoek naar haar aantijgingen, aldus de krant.

In De Hollandse Nieuwe, dat op zaterdagavond wordt uitgezonden, zoekt SBS6 naar een nieuwe volkszanger. Ook Jeroen van der Boom, Samantha Steenwijk en René Froger hebben een rol in het programma. Hart van Nederland / ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.