Terug

Volg Hart van Nederland

Suzanne emotioneert iedereen bij Radio 538: 'Laatste wens van dochter'

Entertainment

24 jan 2024, 15:10

Radiozender 538 betaalde dinsdag de rekening van Suzanne tijdens het radiospel Hierrr Met Je Rekening bij De 538 Ochtendshow. Ze gaat samen met haar man en zoon in een helikopter over de Grand Canyon vliegen. Dat was de laatste wens van haar dochter Amber die in 2020 overleed.

Luisteraars kunnen momenteel hun rekening insturen bij Radio 538. Als je naam genoemd wordt tijdens de uitzending en je binnen een kwartier naar de studio belt, dan betaalt het radiostation je rekening. Dat kunnen kleine bedragen zijn, of juist heel grote. En soms zitten er bijzondere verhalen tussen, zo ook die van Suzanne. Zij gaat namelijk in april met haar man en zoon in een helikopter vliegen boven de Grand Canyon. Het was de grootste wens van haar dochter Amber die in 2020 overleed aan kanker.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Suzanne vertelt dat Amber in de laatste dagen van haar leven heeft gevraagd of haar moeder, vader en broer de Grand Canyon konden gaan bekijken wanneer ze naar Amerika gaan. "Het was eigenlijk Amber haar grote wens om dit zelf te doen maar dat kan niet meer", vertelt een geëmotioneerde Suzanne op de radio. "Daarom gaan we nu met een foto van Amber over de Grand Canyon vliegen. Dan is ze er alsnog bij."

Extra verrassing

Niet alleen de DJ's van Radio 538 zijn geraakt door het verhaal, veel luisteraars ook. Na het fragment werd het station overspoeld met lieve berichten en steunbetuigingen. Er waren ook luisteraars en bedrijven die iets speciaals wilde doen voor Suzanne. Dus werd ze op woensdag door De 538 Ochtendshow nóg een keer verrast. Bekijk die video hieronder:

Een extra verrassing voor 538-luisteraar Suzanne
2:14
Een extra verrassing voor 538-luisteraar Suzanne

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.