Terug

Volg Hart van Nederland

Staan jouw favoriete nummers in de Top 2000? Bekijk het hier

Staan jouw favoriete nummers in de Top 2000? Bekijk het hier

Entertainment

11 dec 2023, 13:44

Afgelopen vrijdag werd de onveranderde top 10 van de 'lijst der lijsten' onthuld. De lijst eindigt, net als in 2022, op 31 december met Bohemian Rhapsody van Queen op de eerste plaats. De volledige lijst wordt vrijdag 15 december bekendgemaakt, maar je kunt nu al controleren of de nummers waarop je hebt gestemd in de top 2000 staan.

Ga naar staatieindetop2000.nl, voer de naam van de artiest en de titel van het nummer in, en je ziet meteen of jouw nummer daadwerkelijk in de lijst staat.

Vorig jaar werden de letters van het Top 2000 café gestolen van het Mediapark in Hilversum:

Letters Top 2000 Café gestolen van Mediapark Hilversum
0:12
Letters Top 2000 Café gestolen van Mediapark Hilversum

Nieuwkomers

Bij het zoeken naar nummers in de lijst valt op dat veel dezelfde nummers opnieuw in de top 2000 staan. Toch zijn er ook nieuwkomers, zoals ‘Engelbewaarder’ van Marco Schuitmaker, die dit jaar voor het eerst in de lijst staat.

Iedereen mag stemmen

Dit jaar zijn er opnieuw meerdere nummers van de YouTube-groep Bankzitters in de lijst opgenomen en dat bewijst dat iedereen in de ‘lijst der lijsten’ kan komen. Ze hebben via sociale media herhaaldelijk opgeroepen om massaal op hun nummers te stemmen, en dat heeft succes gehad, want ze staan opnieuw vaker in de lijst.

Vorig jaar waren zij de eerste YouTubers ooit in de top 2000.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.