Terug

Volg Hart van Nederland

Serious Request-dj's hebben corona en gaan in Glazen Huis in quarantaine

Serious Request-dj's hebben corona en gaan in Glazen Huis in quarantaine

Entertainment

20 dec 2022, 20:17

Twee van de drie dj's die voor Serious Request van NPO 3FM in het Glazen Huis zitten zijn positief getest op corona. Rob Janssen en Sophie Hijlkema voelen zich volgens de NPO desondanks goed en hebben in overleg met Barend van Deelen, de derde dj, besloten om door te gaan met de actie.

De positieve tests leiden er wel toe dat 3FM Serious Request heeft moeten aanpassen. Gasten die langskomen bij het Glazen Huis doen hun gesprekken met de dj's nu buiten via de brievenbus, net als alle bezoekers. Het drietal blijft de komende dagen onder toezicht van een huisarts.

Alle geplande optredens kunnen doorgaan en vinden plaats in de buurt van het huis. Volgens de NPO kunnen bezoekers ook nog steeds naar bedrijventerrein De Nieuwe Stad komen, waar de actie wordt gehouden, om de optredens bij te wonen.

Achtbaan

"We tasten nog een beetje in het duister hoe we het gaan oplossen", zei Barend van Deelen, de enige zonder corona, dinsdagavond in het NPO Radio 1-programma Langs de Lijn En Omstreken. "Je wilt natuurlijk hebben dat er mensen langskomen en je wilt leuke dingen hebben voor op de veiling. Hoe het zich verder gaat ontvouwen... ja, ik weet het net pas allemaal een uur. We zitten in een achtbaan, dat is niet te geloven." Serious Request zamelt dit jaar geld in voor stichting Het Vergeten Kind. De actie duurt nog tot kerstavond.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.