Terug

Volg Hart van Nederland

RoddelPraat buigt voor eis John de Mol en komt met rectificatie

Entertainment

16 apr 2022, 17:21

Het onlineprogramma RoddelPraat gaat in op de eis van John de Mol om recente berichtgeving over hem te rectificeren. Dat bevestigt RoddelPraat-maker Dennis Schouten zaterdag na berichtgeving hierover van RTL Boulevard.

"Ja, het klopt dat wij gaan rectificeren", zegt Schouten. "Dat heeft te maken met drie dingen. Het eerste is dat wij nu al weten dat procederen tegen een miljardair heel lang gaat duren en veel geld gaat kosten. Het tweede is dat als het tot een kort geding komt, we misschien wel mensen in gevaar brengen. En ten derde hebben we nóg een hoger beroep lopen en we willen ook gewoon een programma maken", zegt Schouten, verwijzend naar een rechtszaak waarin zij met zangeres Famke Louise verwikkeld zijn.

Getuigen afgekocht

Vrijdag eiste De Mol's advocaat Peter Plasman een rectificatie van het YouTube-programma Roddelpraat. Daarin was gezegd dat zij "bewijs" hebben dat de familie De Mol 5000 euro zou hebben betaald aan getuigen in de mishandelingszaak die Shima Kaes tegen haar ex Johnny de Mol heeft aangespannen. Dat is volgens John de Mol niet waar.

ANP Bovenstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.