Terug

Volg Hart van Nederland

Rechter doet uitspraak: moet Coldeweijer video over Rachel Hazes rectificeren?

Entertainment

23 jan 2023, 07:31

De rechtbank van Amsterdam doet maandag uitspraak in het kort geding dat Rachel Hazes tegen Yvonne Coldeweijer heeft aangespannen. Hazes en Coldeweijer stonden twee weken terug tegenover elkaar in de rechtbank.

Hazes wil dat Coldeweijer een video rectificeert waarin zij uitspraken doet over de rol van Hazes bij het uitlekken van een persoonlijke brief van haar zoon André Hazes aan diens ex Sarah van Soelen. Coldeweijer beweert dat de vermeende rol van Hazes in het uitlekken van die brief de reden is dat moeder en zoon momenteel geen contact hebben. De video is ruim 130.000 keer bekeken. Hazes gaf in de rechtbank toe dat er op het moment minder contact is met haar zoon André, maar dat zou een andere oorzaak hebben.

Ook wenst Hazes dat Coldeweijer haar niet meer "gecremeerde kroket" noemt. Jaap Versteeg, de advocaat van Hazes, noemde die term "zeer kwetsend", omdat hij een verwijzing naar de dood bevat.

Twee weken geleden dook Hazes nog weg richting de eerdere zitting van de rechtbank, te zien in deze video:

Rachel duikt weg onderweg naar Rechtszaak tegen Coldeweijer
1:10
Rachel duikt weg onderweg naar Rechtszaak tegen Coldeweijer

Iedere dag bespreken we in de Hart van Nederland-podcast TV-TALK de opvallendste televisiemomenten. Luister hier mee:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

ANP

Bovenstaande video was eerder te zien bij Shownieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.