Terug

Volg Hart van Nederland

Protestlied voor boeren scoort: 'De boer die zeej nog, doe da nou nie'

Protestlied voor boeren scoort: 'De boer die zeej nog, doe da nou nie'

Entertainment

4 juli 2022, 10:28

Zangers Wimmie Bouma en Martien Ekkelenkamp hebben succes met een nieuw protestlied voor de boeren. Met de titel 'Kom niet aan de boeren' hebben de mannen binnen een paar dagen al meer dan 40.000 views weten te krijgen op YouTube.

Lees hier het laatste nieuws over de boerenacties.

"De boer die zeej nog, doe da nou nie", zingen de twee. Het nummer is gebaseerd op de carnavalskraker 'Ons moeder zeej nog' van Jan Biggel, maar dan met een boerensausje eroverheen.

"Doe niks aan de stikstof. Vergeet het, we blijven voor altijd een boer. Dus laat ons met rust, kom niet aan de boer", zingen de heren.

'Kippenvel'

Of het echt zo'n grote hit wordt als die van Jan Biggel is nog afwachten maar de eerste reacties zijn positief: "Dit liedje is zo goed kan hem wel 100 keer luisteren!" aldus Adwamhert op YouTube. "Dikke kippenvel hier!" voegt Elisah Bax toe.

Bekijk het nummer hier:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.