Terug

Volg Hart van Nederland

Pokémon neemt na 25 jaar afscheid van Ash én Pikachu

Entertainment

16 dec 2022, 14:40

De reis van Pokémon-trainer Ash Ketchum en zijn Pikachu komt na 25 seizoenen tot een einde. Volgend jaar komt er namelijk een nieuwe tv-serie van Pokémon met een nieuwe verhaallijn en andere trainers in de hoofdrol, maakte The Pokémon Company vrijdag bekend.

Het nieuwe seizoen volgt de nieuwe trainers Liko en Roy en bevat monstertjes uit de nieuwe videogame Pokémon Scarlet en Violet, die onlangs uitkwam. In de nieuwe reeks wordt bovendien in een paar speciale afleveringen stilgestaan bij het avontuur dat Pokémon-trainer Ash bijna 25 jaar lang op tv heeft beleefd. Ook komen bekende figuren van vroeger, zoals Ash' vrienden Misty en Brock, voorbij in de speciale afleveringen.

Het eerste seizoen op basis van de populaire videogame Pokémon was in 1997 in Japan voor het eerst op tv te zien. Hierin begon de jonge Ash Ketchum aan zijn avontuur om de grootste Pokémon-trainer ooit te worden. In het meest recente seizoen maakte hij die droom eindelijk waar door wereldkampioen te worden.

Bovenstaande reportage was eerder te zien bij Hart van Nederland.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.